Recursos

L'Oficina Jove i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà t'ofereixen...

 

Borsa d'habitatge

Servei de recerca d'habitatge a la Conca de Barberà

Borsa de treball

Servei de recerca de treball a la Conca de Barberà. Ofertes de feina, teletreball, ajuts i subvencions...

Transport de viatgers

Horaris del Transport comarcal

Catàleg de grups culturals de la Conca de Barberà

L'Àrea de Cultura i Joventut del Consell Comarcal edita, des de la dècada dels anys 1990 i de forma biennal, una publicació on es recullen les dades dels grups culturals de la comarca

Oficina de Consum de la Conca de Barberà

És un servei comarcal d´orientació, formació i gestió sobre temes de consum. També ofereix un servei d'atenció directa i gratuïta en matèria de consum anomenat OCIC (Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor)
Servei Comarcal de català

El Servei Comarcal de Català organitza cursos de català per a adults a distància. Aquests cursos combinen l'autoformació amb l'assessorament personalitzat, el treball en grup i els materials d'aprenentatge, llibres o multimèdia

Inicia: Creació d'empreses

El Servei de Creació d’Empreses de l’Organisme Autònom de Desenvolupament del Consell Comarcal de la Conca de Barberà té com objectiu promoure la cultura emprenedora i la creació de més i millors empreses a la Conca de Barberà

Ajuts culturals

L'Àrea de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana del Consell Comarcal convoca anualment ajuts per promoure l'organització d'activitats culturals d'interès comarcal.

 

 

Base de dades del patrimoni arquitectònic de la Conca de Barberà

  

La Secretaria de Joventut i la Generalitat de Catalunya t'ofereixen...

 

Ajuts i subvencions

Subvencions per a entitats juvenils, per grups de joves sense personaliat jurídica, Ens locals, lloguer d'habitatges...

Altres ajuts i subvencions d'interès juvenil

Espai on es poden consultar totes les convocatòries vigents relacionades amb l'àmbit professional "Joventut".
Portal jove.cat

La Secretaria de Joventut, amb la col·laboració de la Direcció General d'Atenció Ciutadana, ofereix el portal JOVE.CAT, un projecte adreçat als joves que, des d'una perspectiva periodística connectada al dia a dia, vol ser un referent a la xarxa. JOVE.CAT s'estructura en tres eixos: informació pràctica sobre dotze temes diferents que afecten el dia a dia dels joves, actualitat i participació.

Borsa de Treball de l'Oficina Jove de Treball

L'Oficina Jove de Treball és un servei de la Secretaria de Joventut, pensat especialment per facilitar l’accés dels joves al món del treball, aconseguir la seva inserció laboral i vetllar per les seves condicions. El servei està destinat a joves de fins a 35 anys.

Borsa d'habitatge

Borses d'habitatge de Catalunya

Guia de l'habitatge

El Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya ha publicat la Guia de l'habitatge. La Guia de l'habitatge té com a objectiu proporcionar una eina d'informació general sobre qüestions relacionades amb l'habitatge, adreçada a la població que vol accedir a un habitatge o que té dificultats per pagar el que ja té. La Guia també exposa les facilitats que ofereix l'Administració per rehabilitar l'habitatge i les garanties que ofereix als propietaris que posen els seus habitatges al mercat de lloguer.

Guia d'instal·lacions juvenils i albergs

Recull d'instal·lacions juvenils i albergs d'arreu de Catalunya.

Guia "Anem preparats 2009"

Recomanacions i normatives per organitzar activitats d'educació en el lleure amb menors de 18 anys.

Activitats d'estiu 2009

Recull de tots els casals d'estiu, les colònies, els campaments, les rutes i els camps de treball amb places obertes organitzats per les associacions d'educació en el lleure de Catalunya.

Normativa i legislació en matèria de joventut

Legislació d'activitats amb infants i joves, d'instal·lacions juvenils, de Punts d'Informació Juvenil, formació d'educadors en el lleure...

Xanascat, reserva d'albergs en línia

La Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) posa a la teva disposició 46 albergs repartits per la costa i l'interior, la muntanya i la plana, en indrets de gran interès natural i cultural que mostren l'atracció i la grandesa d'allò que Catalunya pot oferir als seus visitants.

Realitat juvenil a la Conca de Barberà

Publicat per l'Observatori Català de la Joventut l'any 2006.

Llei de polítiques de joventut

Consulta l'esborrany de la Llei de polítiques de joventut.

Acord de mesures per a l'ocupació juvenil a Catalunya 2009-2012

Aquest acord, posa les bases de les actuacions públiques en matèria d’ocupació juvenil.

Portal Feina Activa del SOC

El SOC ha posat en funcionament aquest portal de recerca de feina per internet, per permetre als ciutadans-es, buscar ofertes de treball i inscriure’s directament a les que siguin del seu interès.