Portada > Oficines de Serveis a la Joventut > Punt d'informació juvenil francolí

Punt d'Informació Juvenil Francolí (PIJ) i Punt de Serveis Juvenils de l'Espluga de Francolí

Punt de Serveis Juvenils de Santa Coloma de Queralt (PSJ)


El Punt de Serveis Juvenils (PSJ) es va crear a principis del 2013 i és de titularitat municipal. El PSJ és un nexe entre la joventut i els ens locals que posar a l’abast de la població juvenil les eines per poder orientar i gestionar la seva participació a la vida del poble. Dins d’aquest servei hi trobem també el Punt d’Informació Juvenil Francolí.

El Punt de Serveis Juvenils està gestionat per la tècnica de joventut de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí que coordina, gestiona i impulsa totes les accions i propostes en matèria de Joventut.Punt d'Informació Juvenil Francolí (PIJ Francolí)


El PIJ Francolí està integrat dins del Punt de Serveis Juvenils de l’Espluga de Francolí, es va crear l'any 1993 i és de titularitat municipal.

És un punt públic i gratuït que ofereix a tots els joves una informació contrastada, rellevant, àmplia i plural, relativa a tots els àmbits: formació, educació, participació, ocupació i emprenedoria, habitatge, salut, cultura, oci, lleure, turisme, etc.

El PIJ Francolí té una cartallera actualitzada situada al Casal on trobareu informació sobre els esdeveniments d'interès juvenil que tenen lloc al municipi i a la comarca.


Responsable: Estel Bové

Adreça: C. Plaça Montserrat Canals (Casal de l'Espluga de Francolí)
   
Informació i horaris:

Divendres: tarda: de les 15.30 h a les 18.30 h
   
Telèfon: 977870074

Correu electrònic 1: ebove@concadebarbera.cat

web: https://www.facebook.com/pijfrancoli?fref=ts