Portada > Notícies L'Oficina jove propo...
 

[Tornar]

L'Oficina jove proposa un nou cicle de xerrades sobre els estudis a triar

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà ha organitzat un parell d'activitats emmarcades en l'orientació i informació dels estudis a triar i destinades a les famílies, docents i alumnes.

 

El proper dimecres 25 de març, tindrà lloc una xerrada sobre les beques universitàries a càrrec del tècnic de l'AGAUR, Àlvar de Salas, a continuació l'orientadora Alba Medina de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona explicarà sobre els estudis de la URV, i finalment la delegada de la UOC de la demarcació, Fanny Galve parlarà sobre com estudiar a la Universitat Oberta de Catalunya, universitat virtual.

 

El cicle continuarà el dimecres 1 d'abril, tindrà lloc de la mà del tècnic del departament d'ensenyament Diego Cañavate una nova xerrada sobre el sistema educatiu actual i concretament sobre els cicles formatius existents. A la xerrada també hi participaran els dos centres de secundària de la comarca que en la seva oferta educativa tenen cicles formatius, l'IES Martí l'Humà de Montblanc amb l'Imma Hueso, i l'IES Joan Amigó de l'Espluga de Francolí, amb l'Eugeni Cabré.

 

Les dues xerrades es realitzaran a la sala d'actes de Concactiva, a les 6 de la tarda.