Portada > Notícies El proper 30 d’oct...
 

[Tornar]

El proper 30 d’octubre tindrà lloc la Jornada Networking sobre “El sector turístic a les comarques d’interior del Camp de Tarragona” a la Facultat de Turisme i Geografia de la URV, Vila-seca

 

Aquesta jornada s’adreça a les persones joves i estudiants de la Facultat de Turisme de la Universitat Rovira i Virgili que vulguin conèixer l’entorn productiu de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat i/o estiguin interessades en treballar i/o viure en aquestes comarques.

 

Algunes empreses de les comarques de l’Alt Camp, Conca de Barberà i Priorat tenen cert pes en el sector turístic i ofereixen perfils concrets de joves per cobrir els seus llocs de treball qualificats per als joves amb titulació superior.

 

A aquests dos factors s’ha d’afegir també que a la Conca de Barberà i al Priorat, i en menor mesura també a la zona rural de l’Alt Camp, el nombre de joves és cada cop menor. La qual cosa incideix directament en l’evolució futura de la demografia d’aquests pobles.

 

Facilitar un espai de trobada entre joves estudiants i empreses del territori permetrà el coneixement mutu de les dues realitats i potenciar l’arrelament dels joves al territori per a garantir el futur de les nostres comarques.

 

Per altra banda, donar a conèixer més directament el sector turístic i les oportunitats laborals existents a les comarques de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat, a través d’un espai de trobada, de coneixement i de creació de xarxa, pot contribuir al retorn o l’arribada de persones joves en aquestes comarques del Camp de Tarragona per tal que hi puguin desenvolupar un projecte de vida.

 

Data: Dimecres, 30 d’octubre de 2019

Horari: de 9 a 13 hores

Espai: Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, Vila-seca

 

 

Oficina Jove de la Conca de Barberà