Portada > Notícies Torna el Parc de Nad...
 

19/12/2017

[Tornar]

Torna el Parc de Nadal de Santa Coloma de Queralt

Com cada any l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, amb el suport del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i amb la col·laboració de més d’una quinzena d’entitats locals de la vila organitza el Parc de Nadal. Aquest any es durà a terme el 27, 28 i 29 de desembre a la sala annexa del poliesportiu en l’horari habitual, de 4 a 8 de la tarda.

El preu de l’entrada, que no ha variat respecte l’any passat, es manté en 3€/1 dia i un abonament de 8€/3dies. Els menors de 3 anys tindran l’entrada gratuïta.

El Parc de Nadal acollirà inflables, cadires voladores i llits elàstics, a més a més d’ordinadors que cedeix l’empresa Infordisa. Les entitats locals de Santa Coloma realitzaran diferents tallers: esportius, de manualitats i de gastronomia; una zona de psicomotricitat per als més menuts, i activitats de tot tipus. Els alumnes de 4rt d’ESO, tindran un servei de bar i dinamitzaran el photocall.

Aquest any, cada dia es durà a terme un espectacle de cloenda a 3/4 de 8: dimecres els Grallers de Santa Coloma, dijous Batucada amb el grup Ben Sonats i l’últim dia encesa de carretilles infantils a càrrec dels Diables Keresus.

Per altra banda, a la Sala Gran del Castell dels Comptes el dissabte 30 a les 7 de la tarda hi haurà concert de Nadal de CORxeretes i diumenge 31 a les 12 del migdia, Conta contes: “Contes pel nas fred”.