Portada > Notícies Surt el programa de ...
 

14/12/2017

[Tornar]

Surt el programa de les Festes de Nadal de Montblanc enguany

El Casal de Jocs d’enguany es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre en horari de tarda, de 16 h a 20 h.


Un any més, Montblanc ha preparat un complert programa d'activitats per aquestes festes de Nadal. Com ja és habitual, hi haurà actes religiosos com ara la Missa del Gall o la de Nadal, esdeveniments tradicionals, com els concerts de Nadal, el Caga Tió, els Pastorets, el Patge Faruk o la Cavalcada de Reis; i activitats lúdics com el Casal de Jocs i els espectacles infantils. 

El Casal de Jocs, també anomenat Parc Infantil de Nadal, es durà a terme el 27, 28 i 29 de desembre al pavelló del Casal Montblanquí. Enguany només tindrà lloc en horari de tarda, de 16 h a 20 h i el preu serà de 5€/dia i 10€/abonament.

La Unió de Botiguers i Comercials de Montblanc ha fet la seva pròpia proposta d’activitats inclosa al programa de Nadal. El dissabte 16 de desembre organitzen un espectacle d’animació itinerant a càrrec d’Actua Produccions i una actuació nadalenca a càrrec de la banda musical Small River Christmas Band. El dissabte 23 ens proposen un espectacle d’animació itinerant a càrrec de Cia Patawa, inflables i xocolatada popular a la plaça Major. També hi haurà una cantada de nadales pels carrers i places de la vila a càrrec de la Coral Flor de Lis.

Com cada any no hi pot faltar la pujada del pessebre a l’Ermita de Sant Joan el dia 23 de desembre. La pujada conclourà amb un esmorzar i recital de poemes de Nadal. El dia 24 vine a fer cagar el Tió a la plaça Major. Porta la barretina, bastó i menjar pel Tió. El menjar es destinarà a Càritas Montblanc.

Els dies 25 i 26 de desembre i els dies 1 i 7 de gener no us perdeu la representació dels Pastorets de Josep Maria Folch i Torres al Centre Cultural Sant Jordi.

El dissabte 30 al migdia el Patge Carter recollirà les cartes i el diumenge 31 ens visitarà l’Home dels Nassos acompanyat de l’Aula de Sons de Montblanc. A la tarda no pot faltar la ja tradicional Sant Silvestre montblanquina que compleix la seva 11a edició.

Pel 3 gener es proposa una tarda d’activitats lúdiques al pavelló del Casal. Hi haurà un rocòdrom, una tirolina, inflables i brau mecànic. El preu serà de 2€ i l’alçada mínima per pujar al rocòdrom i a la tirolina serà de 1,20 metres. El dijous 4 de gener tindrà lloc l’espectacle infantil “Els tres porquets es caguen de por” a càrrec de la Companyia Samfaina de Colors.

La Gran Cavalcada de Reis tindrà lloc el divendres dia 5 a partir de les 6 de la tarda pels carrers i places de la vila. La Cavalcada començarà a l’Avinguda Doctor Folch i acabarà a la plaça Major.

Finalment, com a acte destacat, el 6 de gener podràs escoltar Leitmotiv, un grup de versions de jazz, swing, blues i cançons dels 80’s a le Pub. A banda, hi haurà una presentació i tast de la cervesa artesana “La Montblanquina”, i vins DO Conca de Barberà.