Portada > Notícies Vilaverd ensenyarà ...
 

14/12/2017

[Tornar]

Vilaverd ensenyarà primers auxilis per les Festes de Nadal

L’Ajuntament de Vilaverd en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza un taller de primers auxilis que tindrà lloc el proper 29 de desembre de 2017 a les 17 h a l’Ajuntament del municipi.

Per poder participar cal inscriure’s a l’Ajuntament de Vilaverd, a través de l’enllaç https://goo.gl/forms/NN9a8OaAjpFpKHzB3 o al Whatsapp 606 303 917. També hi haurà la possibilitat d’inscriure’s directament al local Social els dies del Parc infantil de Nadal.

L'objectiu del taller, que serà impartit per l’infermer Dani Romero, és capacitar als participants en les nocions bàsiques de protecció, de seguretat i de primers auxilis.

 Entre d’altres coses, es donaran instruccions sobre la Posició Lateral de Seguretat (PLS), el PAS (protegir, avisar i socórrer), les maniobra de reanimació cardiopulmonar (RCP), el telèfon d’emergències europeu (el 112) i tot allò relacionat amb els accidents domèstics. Els participants també podran aprendre a usar un desfibril·lador extern automàtic (DEA), un aparell electrònic que diagnostica i tracta l'aturada cardiorespiratòria.

Per practicar les maniobres de reanimació cardiopulmonar es disposarà de quatre maniquins "Litlle Anne" que l’Oficina Jove va adquirir l’any passat.