Portada > Notícies Voluntaris per l’E...
 

30/11/2017

[Tornar]

Voluntaris per l’Espluga, un projecte del poble i pel poble

Prop de 90 persones van assistir el passat dijous 23 de novembre a la xerrada sobre Voluntaris per l’Espluga que organitzava Formació Permanent de l’Espluga de Francolí en el marc de la seva programació ordinària.

La xerrada va anar a càrrec d’una educadora social de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i de la tècnica de Joventut municipal. Maria Jesús Martín, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Espluga i impulsora del projecte, se’n va encarregar de la introducció.

Voluntaris per l’Espluga és un projecte de voluntariat social i comunitari que té com a finalitat la millora de la qualitat de vida de persones en situació de vulnerabilitat o risc d'exclusió social, o que tenen necessitats puntuals.

L’entitat titular del projecte és el Casal de l’Espluga de Francolí amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i en col•laboració amb l’Oficina Jove Conca de Barberà, el Punt d’Informació Juvenil Francolí i l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.