Portada > Notícies A partir de l'1 de d...
 

23/11/2017

[Tornar]

A partir de l'1 de desembre Montblanc acollirà dues exposicions on l'eix central serà l'alabastre de Sarral

Sarral ha celebrat aquest any el centenari de l'obertura del primer taller d'alabastre


L’Oficina Jove de la Conca de Barberà ha organitzat la catorzena edició de la Mostra d’Art Jove a la Conca de Barberà. Paral·lelament a aquesta exposició el Pati del Palau Alenyà acollirà l'exposició dels "100 Alabastre Sarral" organitzada conjuntament amb l'Ajuntament de Sarral.

2017 Any Alabastre Sarral presenta a Montblanc una mostra de l'actual activitat que la indústria i l'artesania sarralenca realitzen amb alabastre. Les tècniques més modernes combinades amb les mans expertes dels artesans i artistes s'uneixen per crear elements de disseny, objectes d'artesania i extraordinàries obres d'art.

A la 14a Mostra d'Art Jove la sarralenca Mireia Magre Gibert exposarà la seva obra que consta de joies fetes amb alabastre. Vetes, joies en Alabatre vol destacar les vetes naturals que té el mineral. Ella ha dissenyat per aquesta ocasió joies triant la qualitat de colors naturals de l'alabastre de Sarral que formen paisatges i dibuixos amagats.

L'obra de la Mireia Magre s'exposarà a la Sala Sanfeliu de Montblanc i l'exposició dels 100 anys de l'alabastre es podrà visitar al Pati del Palau Alenyà de Montblanc durant el mateix període.

El dia de la inauguració de les dues exposicions serà el proper divendres 1 de desembre de 2017, a les 6 de la tarda a la Sala Sanfeliu de Montblanc a continuació tindrà lloc la inauguració de l'exposició "100 anys de l'alabastre"  al Pati central del Palau Alenyà. Les dues restaran exposades fins al dia 17 de desembre.