Portada > Notícies Activitats per a inf...
 

21/08/2017

[Tornar]

Activitats per a infants i joves al Saüqueja de Sarral

Saüqueja 2017, que s’ha dut ha terme de l’11 al 16 d’agost, ha finalitzat amb una sessió de zumba a la piscina municipal on hi han participat unes 15 persones. La setmana de la Joventut de Sarral és un esdeveniment organitzat per l’Associació Juvenil Saüc de Sarral, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sarral i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

La primera activitat ha sigut la Nit Remullada que s’ha fet en col·laboració amb H2O Socorristes; la piscina municipal ha obert de les 22.00 h a la 01.00 h pels joves.

El diumenge, a l’Ermita de Sarral, una cinquantena de persones van participar al III Concurs de Paelles on hi van participar 4 colles.

El dilluns 14 va ser el torn dels Jocs Tradicionals que es van celebrar a la piscina; Els infants van poder jugar amb les baldufes, les bitlles catalanes, els io-ios, els patacons, les cinquetes, les gomes, les bales, les cordes de saltar i moltes coses més.

L’últim dia, a banda de la sessió de zumba, es va realitzar el Piscineja, un matí dedicat a les activitats aquàtiques on els més de vint assistents van participar a unes olimpíades aquàtiques i van jugar amb flotadors estrambòtics, jocs submergibles i pilotes, entre d’altres.