Portada > Notícies Un centenar de perso...
 

17/08/2017

[Tornar]

Un centenar de persones participen a la Setmana Jove de Solivella

Solivella tanca la Setmana de la Joventut amb Parc Mòbil de Bicicletes i el taller de reparació de bicicletes que ha tingut lloc al Pavelló del poble. Al llarg d’una setmana, l’Associació Juvenil AiAi LuJuvent en col·laboració amb l’Ajuntament de Solivella i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, ha organitzat  activitats per a tots els gustos i edats.

Els Jocs de cucanya, on hi han participat uns quinze nens, s’han realitzat a la plaça Major i han finalitzat amb un berenar popular. Hi ha hagut un Torneig de Fifa i un torneig de Futbolí amb uns 25 participants. El guanyador del Torneig de Fifa ha sigut Eric Sans i al de Futbolí Joan Domingo i Dídac Garcia.

El Piscineja, un matí d’activitats aquàtiques a la piscina, ha sigut una de les activitats més participatives. En primer lloc s’ha dut a terme una gimcana aquàtica pels joves i en segon lloc s’ha cedit material com ara flotadors estrambòtics i jocs submergibles que la canalla ha pogut utilitzar lliurement al llarg d’una hora.

Una altra activitat molt interessant ha sigut el Taller de Suport Vital Bàsic que ha dut a terme de manera altruista el Doctor solivellenc Jaume Bergadà. Al llarg de dues hores ha ensenyat els passos que s’han de seguir si et trobes una persona inconscient, el massatge cardiopulmonar i la posició lateral de seguretat, entre d’altres coses.

Finalment, el penúltim dia es va inaugurar, als Baixos de Cal Mateu, l’exposició “Maleta d’il·lustracions” de la jove montblanquina Helena Requesens que va ser autora de la XIII Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà. L’exposició ha restat oberta tota la festa Major.