Portada > Notícies El piscineja segueix...
 

17/08/2017

[Tornar]

El piscineja segueix a les piscines de la Conca de Barberà

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà en col·laboració amb els ajuntaments de Vilanova de Prades i de Barberà de la Conca han organitzat el Piscineja, una jornada de lleure dedicada a les activitats d’aigua.

La jornada de Vilanova de Prades es va dur a terme el passat 14 d’agost a la tarda. A Barberà de la Conca es va dur a terme dimecres 16 d’agost a la tarda. L’activitat es va dur a terme en el marc de les setmanes de la joventut que organitzen els joves de Vilanova de Prades i l’Associació Juvenil EP de Barberà de la Conca.

Els assistents van participar a unes olimpíades aquàtiques amb gairebé 10 proves relacionades amb l’aigua i els jocs d’equip. Seguidament, la piscina va ser la protagonista amb cursa de flotadors gegants, la passarel·les d’aigua, jocs gegants, jocs submergibles, bombolles de sabó, pilotes i elements submergibles.

Aquesta activitat que també s’ha realitzat a Pira, Rocafort de Queralt, l’Espluga de Francolí, Les Piles, Montblanc, Vimbodí i Poblet, Sarral i Solivella està prevista que aquest mes d’agost es dugui a terme a Blancafort, Santa Coloma de Queralt, Vallclara i Vilaverd.