Portada > Notícies Diumenge el Transpor...
 

[Tornar]

Diumenge el Transport Nocturn viatja a la festa Major de Santa Coloma de Queralt

El diumenge 20 d'agost i en motiu de la Festa Major, Santa Coloma de Queralt acollirà la Nit Jove organitzada per l'Associació de Joves Queractiu. Actuaran al Pati del Castell dels Comtes Luka Caro, Wallak, Ephore & Rikbot i Minitaks.  


Per consultar els horaris de sortida dels municipis cal entrar a la web www.concajove.cat.

El Transport Nocturn amb més de 10 anys de servei es dissenya per prevenir els accidents de trànsit entre els joves i alhora per promocionar estils de vida i conductes saludables. El Transport relaciona joves de tots els municipis creant xarxa entre ells i afavorint l’arrelament dels joves de la comarca.

Com ja és habitual el Transport Nocturn el pot utilitzar lliurement tothom que vulgui, excepte  els menors de 16 anys (nascuts a partir de l'any  2002 en endavant) que hauran d’anar acompanyats dels pares o mares. Els usuaris majors de 16 i menors de 18 (nascuts  els anys 2000 i 2001) hauran de portar una autorització del pare/mare o tutor legal, cada vegada que utilitzin el servei.

El retorn cap als municipis d’origen es realitzarà a les 5 de la matinada.

Com que es tracta d’un servei nocturn i cal vetllar en tot moment per la seguretat dels usuaris, no es deixarà pujar a l’autocar aquelles persones amb comportaments incívics i amb símptomes clars d’embriaguesa.

L'organització manifesta que cal ser respectuós amb el poble que acull la festa i el seu veïnatge. Al mateix temps cal respectar el reglament d’ús del Transport Nocturn.