Portada > Notícies Saüqueja a Sarral d...
 

09/08/2017

[Tornar]

Saüqueja a Sarral de l’11 al 16 d’agost

L’Associació Juvenil Saüc de Sarral, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sarral i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, ha presentat el cartell del Saüqueja 2017 que tindrà lloc de l’11 al 16 d’agost.

Saüqueja, la setmana jove de Sarral, començarà amb la Nit Remullada que anirà a càrrec de H2O Socorristes i que tindrà lloc de les 22.00 h a la 01.00 h a la piscina municipal. L’activitat costarà 1€.

El 13 d’agost serà el dia del III Concurs de Paelles que es durà a terme a l’Ermita de Sarral a partir de les 12.00 h. El preu serà de 2 €/anticipats i 5€/el mateix dia i les inscripcions es faran a la piscina. El preu inclou dret a taula, cadira i cobert.

Si vols jugar amb els Jocs Tradicionals vine el dilluns 14 d’agost a les 11.30 h a la piscina municipal. Hi haurà bitlles catalanes, cèrcols, bales, cordes de saltar, patacons, bòlits, gomes, xapes, baldufes, io-ios i moltes coses més. A la tarda, a partir de les 17.00 h a la pista de l’escola se celebrarà un Woli War, una festa de colors on la pintura i la música seran els protagonistes. El Holi té l’origen en les festes religioses hindus, però amb el temps, aquesta batalla de pols de colors i aigua ha aconseguit traspassar fronteres i popularitzar-se a tot el món.

Finalment, el 16 d’agost començarem el dia amb el Piscineja, un matí dedicat a les activitats aquàtiques que es realitzarà a la piscina municipal a partir de les 11.30 h. Els assistents participaran a unes olimpíades aquàtiques i podran jugar amb flotadors estrambòtics, jocs submergibles, bombolles de sabó, pilotes i moltes coses més. Saüqueja acabarà amb una sessió de zumba a la piscina municipal el mateix dia 16 a partir de les 19.00 h.