Portada > Notícies 7 joves participen a...
 

03/08/2017

[Tornar]

7 joves participen al camp de treball i recuperen l’entorn natural del Pont de les Bruixes

Durant dues setmanes 7 joves de Montblanc han participat al camp de treball per recuperar l’entorn natural del Pont de les Bruixes de Montblanc. Durant aquestes dues setmanes, els joves no només han treballat per netejar el pont,  també han realitzat una sortida i han rebut diferents xerrades per conèixer la història, la flora i la fauna. 

Gràcies a aquest camp de treball el pont i el seu entorn natural han canviat d’aspecte. Les tasques de neteja s’han dut a terme al mateix pont, al voltant i al camí i senderons que l’envolten.

El Pont de les Bruixes és un element arquitectònic d’origen medieval situat al torrent de Sant Joan, a pocs metres del riu Francolí. Situat, a mig camí entre Montblanc i l’Espluga de Francolí, actualment es troba en un camí en desús.

A través del camp de treball es volia desenvolupar entre els joves uns coneixements i uns valors implícits d’una manera vivencial, solidària i pedagògica. També han realitzat una sèrie d’activitats lúdiques relacionades amb el medi ambient i la tradició cultural del territori.

La valoració final ha estat molt positiva des de tots els punts de vista. Tant els participants com els organitzadors estan molt satisfets de com ha funcionat aquesta nova edició de camp de treball i deixa un bon regust per a futures edicions.

El camp de treball és una activitat organitzada per l’Ajuntament de Montblanc en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i es s’ha dut a terme del 17 al 28 de juliol.