Portada > Notícies AiAi LuJuvent ja té...
 

02/08/2017

[Tornar]

AiAi LuJuvent ja té a punt el programa de la Setmana Jove

La nova Junta Directiva de l’Associació Juvenil AiAi LuJuvent comença el seu mandat amb la Setmana Jove que tindrà lloc del 5 a l’11 d’agost de 2017 a Solivella.

El primer dia es dedicarà als jocs de cucanya que es duran a terme a la plaça Major a les 17.00 h i que aniran seguits d’un berenar popular a la mateixa plaça. Pels jocs de cucanya caldrà portar sacs i bicicletes.

El dilluns 11 d’agost hi haurà un Torneig de Fifa al local d’AiAi LuJuvent, situat al primer pis de Cal Mateu. El torneig començarà a les 11 del matí i durarà quasi tot el dia.

El dimarts serà el torn del Piscineja, una activitat aquàtica organitzada per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, on es realitzarà una gimcana d’aigua i es faran activitats amb flotadors estrambòtics, jocs submergibles i moltes coses més.

El dia 9 d’agost hi haurà el Torneig de Futbolí que se celebrarà de 12.00 h a 14.00 h i de 15.30 h a 18.30 h al local d’AiAi LuJuvent. A les 19.00 h del mateix dia tindrà lloc un taller de Suport Vital Bàsic a càrrec del Doctor Jaume Bergadà. El taller durarà un parell d’hores i les places són limitades, per tant, calen inscripcions a l’Ajuntament de Solivella.

El dijous 10 d’agost a les 19.00 h als Baixos de Cal Mateu s’inaugurarà l’exposició “Maleta d’il·lustracions” de la jove montblanquina Helena Requesens que va ser autora de la XIII Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà. L’exposició restarà oberta tota la Festa Major.

Finalment, el divendres 11 d’agost a les 11.00 h al Pavelló es durà a terme el Parc Mòbil de Bicicletes i un taller de reparació de bicicletes. Aquesta activitat es realitza amb el suport del Servei Català de Trànsit.

La Setmana Jove és organitzada per l’Associació Juvenil AiAi LuJuvent en col·laboració amb l’Ajuntament de Solivella i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.