Portada > Notícies Es buscar el millor ...
 

26/07/2017

[Tornar]

Es buscar el millor ciclista de l’estiu a Montblanc

Una parc de trànsit i un taller de revisió de bicicletes


Els parcs d’educació viària són escenaris que permeten oferir experiències de mobilitat als infants i joves. Simulen espais urbans en els quals els participants actuen com a vianants i com a conductors de bicicleta i de ciclomotor. No funcionen de forma aïllada, sinó com a complement de les activitats d’educació per a la mobilitat segura que es realitzen, aportant experiències reals als participants d’un procés formatiu. Es tracta de crear uns espais d’aprenentatge en els quals es combinin les activitats prèvies de preparació de la conducció (revisió de la bicicleta, adequació del casc, etc.) i la mobilitat a la via pública. Per això és important que hi hagi la participació dels formadors i dels monitors.

L’activitat és durà a terme el proper dijous 3 d’agost a les 11 del matí a la plaça de Sant Francesc. Hi poden participar infants i joves i es recomana portar la bicicleta i el casc. Els participants realitzaran proves d’habilitat, conducció, circulació i resistència.

L’acció de sensibilització està organitzada per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà en col·laboració amb el Servei Català de Trànsit i l’Ajuntament de Montblanc.