Portada > Notícies 7 joves inicien el c...
 

19/07/2017

[Tornar]

7 joves inicien el camp de treball per recuperar el Pont de les bruixes

Durant dues setmanes els joves realitzaran diferents tasques a l’entorn natural del Pont de les bruixes. El treball consistirà en la neteja, el condicionament d’espais i el desbrossament de diversos trams. A través del camp de treball es vol desenvolupar entre els joves uns coneixements i uns valors implícits d’una manera vivencial, solidària i pedagògica. També s’han previst una sèrie d’activitats lúdiques relacionades amb el medi ambient i la tradició cultural del territori, com la realitzada el passat dimarts on els joves van gaudir d’una xerrada a càrrec de Manel Martínez. També s’ha previst una excursió al riu i una activitat d’aventura.

El camp de treball és una activitat organitzada per l’Ajuntament de Montblanc en col•laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i es dur a terme del 17 al 28 de juliol.El Pont de les bruixes

El Pont de les Bruixes és un element arquitectònic d’origen medieval situat al torrent de Sant Joan, a pocs metres del riu Francolí. Situat, a mig camí entre Montblanc i l’Espluga de Francolí, actualment es troba en un camí en desús.