Portada > Notícies Set joves participen...
 

19/07/2017

[Tornar]

Set joves participen al Camp de Treball Font del Boyó

L’alcalde ha convidat a tothom a venir almenys una vegada a l’any a la Font del Boyó per tal de mantenir i recuperar un indret tan vinculat al poble.


Del 3 al 14 de juliol de 2017 un grup de persones joves vinculades amb Vimbodí i Poblet han participat al Camp de Treball de la Font del Boyó, organitzat per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet.

Al llarg de dues setmanes els nois i noies han realitzat treballs de neteja, condicionament, desbrossament i recuperació del camí i de la zona de lleure de la Font del Boyó, situat a escassos metres del Molí del Salt. El resultat és tan destacat que els veïns i veïnes que hi havia tret el cap els últims mesos no s’ho podien creure.

El grup de nois i noies han dut a terme altres activitats a banda del treball tècnic. El primer divendres van anar a jugar a Paintball a Riudabella i després van baixar caminant fins al gorg de Castellfollit on es van poder refrescar. El segon divendres van anar d’excursió des de la zona de lleure de la Font de la Teula fins a la casa forestal del Tillar on es van torbar amb els tècnics del Paratge Natural d’Interès Nacional (PNIN) que els hi van ensenyar el bosc de la Teixeda i el roure reboll.

El Camp de treball ha finalitzat amb un berenar popular de coca amb xocolata on hi ha participat una cinquantena de persones. Les famílies, amistats i veïnat han pogut saber de primera mà les tasques tècniques realitzades. L’alcalde, Joan Güell, ha convidat a tothom a venir a la Font del Boyó almenys una vegada a l’any, -ara que els i les joves l’han convertit en una zona transitable i agradable-, per tal de mantenir i recuperar un indret tan vinculat al poble.