Portada > Notícies Torna per quedar-se ...
 

11/07/2017

[Tornar]

Torna per quedar-se la Setmana Jove de Vilaverd

La Setmana Jove de Vilaverd finalitza amb una degustació de truites, el lliurament del premi del concurs de fotografia d’Instagram i del concurs de truites, i el sorteig d’una cistella de productes que el guanyador ha compartit amb la resta d’assistents.

En total han sigut sis dies d’activitats organitzades per l’Associació Juvenil Vilaverd m’Agrades, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilaverd i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, on hi ha participat més de 200 persones. La Setmana Jove ha començat amb la ballada dels Gegants de Rocafort de Queralt acompanyats pels Grallers de Pira i la inauguració de l’exposició de la il·lustradora montblanquina Helena Requesens que ha presentat la seva obra “Maleta d’il•lustracions”. Seguidament, 50 persones han participat al Sopar de Joves que ha finalitzat amb una sessió de música a càrrec del Dj Mike de Vilaverd.

Al llarg de la setmana s’ha realitzat un partit de futbol pels petits i un triangular de futbol amb els equips de Vilaverd Vermell, Vilaverd Blau, Montblanc i la Guàrdia.  Pels més menuts hi ha hagut el taller “Pinta la teva samarreta”  i la guerra d’aigua.

Segons la presidenta de l’Associació Juvenil Vilaverd m’Agrades, Arantxa López, “la Setmana Jove ha anat molt bé; la gent estava contenta i els joves han participat i col·laborat molt. L’any que ve hi tornarem”.