Portada > Notícies Dissabte el Transpor...
 

11/07/2017

[Tornar]

Dissabte el Transport Nocturn viatja a les Piles en motiu del Concert Jove

Al concert hi actuaran els grups Fest'n'cat i Zàping i la disco mòbil amb Pedrols Sánchez i Dj Nitro. 


El Transport Nocturn amb més de 10 anys de servei es dissenya per prevenir els accidents de trànsit entre els joves i alhora per promocionar estils de vida i conductes saludables. El Transport relaciona joves de tots els municipis creant xarxa entre ells i afavorint l’arrelament dels joves de la comarca.

Com en l'anterior edició s'incorporarà  personal de seguretat durant el trajecte de cada un dels autocars, aquestes persones vetllaran per la seguretat dels joves i del servei, a més a més complementaran les tasques de vigilància i de seguretat en el lloc on es realitzi la festa juntament amb el personal de seguretat que aporti cada ajuntament. 

Com ja és habitual el Transport Nocturn el pot utilitzar lliurement tothom que vulgui, excepte  els menors de 16 anys (nascuts a partir de l'any  2002 en endavant) que hauran d’anar acompanyats dels pares o mares. Els usuaris majors de 16 i menors de 18 (nascuts  els anys 2000 i 2001) hauran de portar una autorització del pare/mare o tutor legal, cada vegada que utilitzin el servei.

El retorn cap als municipis d’origen es realitzarà a les 5 de la matinada.

Com que es tracta d’un servei nocturn i cal vetllar en tot moment per la seguretat dels usuaris, no es deixarà pujar a l’autocar aquelles persones amb comportaments incívics i amb símptomes clars d’embriaguesa.

Com cada any cal respectar el reglament d’ús del Transport Nocturn:

•     No està permès pujar begudes als autocars.
•     Cal ensenyar el D.N.I. per acreditar l’edat.
•     Cal abonar l’import del bitllet, 2€ d’anar com 2€ de tornar.
•     Cal respectar les indicacions dels acompanyants en tot moment.

Tota la informació sobre els serveis del Transport Jove es troba penjada al www.concajove.cat.