Portada > Notícies Tot a punt per la Se...
 

22/06/2017

[Tornar]

Tot a punt per la Setmana de la Joventut de Rocafort de Queralt

El Piscineja és una jornada de lleure dedicada a les activitats aquàtiques que es realitzarà a la piscina municipal i que és impulsada per l’Oficina Jove de la Conca de BarberàLa primera setmana jove de l’estiu arriba de la mà dels joves de Rocafort de Queralt que ens han preparat una setmana d’activitats per a tots els gustos.

La Setmana Jove començarà el dimarts 4 de juliol amb una sessió d’Aquagym a les 18 h a la piscina municipal, el dimecres 5 de juliol hi haurà cinema a la fresca a les 22 h a la plaça dels Estudis.

El dijous 6 de juliol a les 17 h tindrà lloc una nova activitat impulsada per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà; es tracta del Piscineja, una jornada de lleure dedicada a les activitats aquàtiques que es realitzarà a la piscina municipal. Els assistents participaran a unes olimpíades aquàtiques i podran jugar amb passarel·les d’aigua, flotadors estrambòtics, jocs gegants, jocs submergibles, bombolles de sabó, pilotes i moltes coses més.

El divendres 7 de juliol es realitzarà el V Concurs de Truites a les 21 h a la plaça dels Estudis i el dissabte 8 de juliol tindrà lloc un vermut electrònic a les 12 h a la piscina.

La Setmana Jove és organitzada pel grup de joves del poble en col•laboració amb l’Ajuntament de Rocafort de Queralt i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.