Portada > Notícies Torna la Setmana Jov...
 

22/06/2017

[Tornar]

Torna la Setmana Jove de Vilaverd

L’Associació Juvenil Vilaverd m’Agrades, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilaverd i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, organitza la Setmana Jove després d’uns anys sense fer-ho. 

La Setmana Jove començarà l’1 de juliol a les 18.30 h davant del local Social amb la ballada dels Gegants de Rocafort de Queralt acompanyats pels Grallers de Pira. L’activitat anirà seguida de la inauguració de l’exposició de la jove montblanquina Helena Requesens que ens presentarà la “Maleta d’il·lustracions” al local Social.

A les 21.30 h del mateix dia hi haurà un sopar jove a la pista Verda. L’Associació Juvenil  Vilaverd m’Agrades posarà una barra amb preus populars, però per assistir al sopar cal apuntar-se a Cal Sarral o a la piscina abans del dimecres 28 de juny. El sopar inclou dues llesques de pa amb tomàquet, formatge, embotits, patates, olives, beguda i gelat de postres, i el preu és de 5€ anticipat i 7€ si compres el tiquet el mateix dia.

El diumenge 2 de juliol serà el dia dels partits de futbol a la pista Vermella. El primer torn serà pels més petits, amb medalla pels guanyadors i obsequi per a tots els participants. El segon torn serà un triangular de futbol amb diferents pobles de la Conca de Barberà i començarà a les 19h. Hi podran participar les persones majors de 14 anys i hi haurà primer, segon i tercer premi.

El dilluns 3 de juliol es realitza el taller “Pinta la teva samarreta” a les 19 h a la pista Verda. Els participants hauran de portar una samarreta de cotó blanca o d’un color clar. El dimarts guerra d’aigua a les 19 h a l’Ermita del Montgoi i el dijous 6 de juliol hi haurà l’Exposició/degustació de truites "porta la teva truita" a les 22 h a la pista Verda. L’Associació Juvenil Vilaverd m’Agrades posarà una barra i hi haurà un obsequi per a tots els participants.

A banda, paral·lelament, hi haurà un concurs de fotografia d’Instagram. Les fotos es poden fer de l’1 al 6 de juliol i hi pot participar tothom que vulgui i que tingui un compte d’Instagram amb un perfil públic. Per participar s’haurà de pujar una foto de la Setmana Jove de Vilaverd al perfil d’Instagram. La foto ha d’estar etiquetada amb el perfil d’Instagram de Vilaverd m’Agrades @jovesvilaverdmagrades i cal posar el coixinet #setmanajovevilaverd2017 #vilaverdmagrades. Les fotos han d’estar fetes al llarg de la Setmana Jove. Guanyarà la persona que rebi més “m’agrada” a la foto.

En acabar l’exposició/degustació de truites es farà el lliurament del premi. El premi pel guanyador consistirà en un sopar per a dues persones a la piscina de Vilaverd. Al mateix temps, també es farà el sorteig d’una cistella de productes. Els números es poden adquirir a Cal Sarral (de l’1 al 100) i a la piscina de Vilaverd (del 101 al 200) del 26 de juny al 5 de juliol.