Portada > Notícies Vimbodí i Montblanc...
 

[Tornar]

Vimbodí i Montblanc acullen la xerrada sobre viatges econòmics i alternatius

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza una xerrada on s’explicaran els secrets per realitzar un viatge de motxiller, és a dir, un viatge alternatiu i econòmic que escapa dels "tours organitzats" i destinacions molt turístiques i que és realitzat sobretot per joves i estudiants.

Aquesta xerrada es farà en coordinació amb els ajuntaments de Vimbodí i Poblet i de Montblanc i tindrà lloc, a Vimbodí i Poblet, el proper 26 de juny a les 18.00 h a la sala de sota els porxos de l’Ajuntament i a Montblanc, el 27 de juny a les 12.00 h a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles.

Aquesta xerrada que ja es va realitzar a Sarral el passat 19 de juny,  va adreçada a les persones que ja estan fen plans per aquest estiu i volen viatjar d’una manera diferent.

Les persones assistents podran saber de primera mà els secrets per aconseguir vols més barats, per moure’s sense diners, per trobar les millors destinacions, ofertes i opcions d’allotjament. També es parlarà de prioritats a l’hora de gastar els diners, de com preparar una motxilla per fer un viatge llarg, dels companys de viatge, de les assegurances de viatges, les vacunes i les farmacioles.