Portada > Notícies L’Oficina Jove de ...
 

14/06/2017

[Tornar]

L’Oficina Jove de la Conca realitza un taller d’orientació laboral per la recerca de feina

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà obre el proper 12 de juny de 2017 el procés d’inscripció al taller per preparar el currículum, la carta de presentació i l’entrevista. Aquest taller serà impartit per la impulsora de Garantia Juvenil i està pensat per joves que vulguin treballar aquest estiu i vulguin conèixer com elaborar el seu perfil.

El currículum és la primera notícia que rep una empresa d'una persona candidata i per tant ha d’estar ben elaborat i ha de seguir una serie de pautes que es donaran al taller. En aquest es proporcionarà a cada jove un ordinador per poder elaborar-lo al moment.

El taller s’impartirà a Montblanc el dia 20 de juny a les 11:00 h al punt TIC de Concactiva, a l’Espluga de Francolí el dia 21 de juny a les 12:00h al punt TIC de l’antic Institut i a Santa Coloma de Queralt el dia 28 de juny a les 11:00h al punt TIC del Castell dels Comptes.

Per a més informació i per a la realització de la inscripció al taller cal posar-se en contacte amb l'Oficina Jove de la Conca  a través del correu electrònic joventut@concadebarbera.cat, a través del servei de whatsapp 689586361 o a través del següent formulari d'inscripció: