Portada > Notícies Arriba l’estiu, ar...
 

14/06/2017

[Tornar]

Arriba l’estiu, arriba una nova edició de Festalateva

La tretzena setmana de la joventut de Montblanc serà del 3 al 9 de juliol


Festalateva, la Setmana de la Joventut de Montblanc, ja té dates i cartell. La vila viurà  del 3 al 9 de juliol la tretzena edició, una setmana amb moltes activitats dedicada als infants i joves del poble, organitzada per l'Ajuntament de Montblanc i el Consell Municipal de la Joventut en col·laboració amb diferents entitats i establiments.

Com en les passades edicions, entre setmana es realitzaran diferents activitats i tallers a la plaça de Francesc. El cap de  setmana es duran a terme les activitats esportives més populars com la caminada nocturna contra el càncer o la triatló. També es durà terme una nova edició del treu la peça, una de les activitat que més s’ha consolidat entre els petits de la vila i la festa jove.

Properament es donaran a conèixer les novetats que s’ha preparat en motiu de l’edició de Festalateva’17.

La Setmana de la Joventut va néixer fa tretze anys per iniciativa d'un grup de joves que en una de les trobades locals de joventut van decidir que feia falta una setmana de la joventut. D'aquí també va néixer el Consell Municipal de Joventut (CMJM), un consell consultiu de la Regidoria de Joventut, que assessora el regidor corresponent en temes de joventut. A banda de la Setmana de la Joventut, el CMJM col·labora en altres festes de la vila, com ara el tió o la castanyada.

Després de tretze anys, la festa està totalment consolidada entre els joves montblanquins.