Portada > Notícies Es presenta el camp ...
 

08/06/2017

[Tornar]

Es presenta el camp de treball jove d’aquest estiu a Montblanc

El Pont de les bruixes i el seu entorn natural és l’espai escollitL’Ajuntament de Montblanc en col•laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza un camp de treball juvenil del 17 al 28 de juliol per recuperar el Pont de les bruixes per a joves 14 a 18 anys.

A través del camp de treball es vol desenvolupar entre els joves uns coneixements i uns valors implícits d’una manera vivencial, solidària i pedagògica. També s’han previst una sèrie d’activitats lúdiques relacionades amb el medi ambient i la tradició cultural del territori.

El treball consistirà en la neteja, el condicionament d’espais i el desbrossament de diversos trams de l’entorn natural del pont de les bruixes. Per fer-les, es comptarà amb la presència de persones amb coneixements tècnics de les accions a realitzar.
 
El preu de l’activitat és de 30€ (assegurança) i les inscripcions es realitzaran a l’Ajuntament de Montblanc del 12 al 29 de juny.

El pagament es farà mitjançant un codi per pagament a entitat bancària. L’import de l’activitat no es retornarà un cop iniciada l’activitat, encara que l’interessat/da causi baixa per qualsevol concepte. Sí que es retornarà si s’anul•la l’activitat per no cobrir el mínim de places.

L’horari de l’activitat serà de 9-13 h i el lloc de trobada dels joves serà al mateix Pont de les bruixes.

L’organització es reserva el dret de fer més canvis o suspendre l’activitat sinó s’arriba al mínim de persones inscrites o per causes alienes. També es reserva el dret de variar les condicions de l’activitat per raons organitzatives.

El/la menor no estarà inscrit/a fins que no s’hagi entregat tota la documentació i fet el pagament. Les places són limitades.

El regidors de medi ambient i joventut van presentar dimarts 6 de juny a la sala de les Corts Catalanes el projecte juvenil d’aquest estiu.El Pont de les bruixes


El Pont de les Bruixes, és un element arquitectònic d’origen medieval, situat al torrent de Sant Joan, a pocs metres del riu Francolí. Situat, a mig camí entre Montblanc i l’Espluga de Francolí, actualment es troba en un camí en desús.