Portada > Notícies A Sarral ens expliqu...
 

08/06/2017

[Tornar]

A Sarral ens expliquen els secrets per viatjar de motxiller

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sarral i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitzen una xerrada on s’explicaran els secrets per realitzar un viatge de motxiller, és a dir, un viatge alternatiu i econòmic que escapa dels "tours organitzats" i destinacions molt turístiques i que és realitzat sobretot per joves i estudiants.

La xerrada, que tindrà lloc el proper 19 de juny a les 18.30 h a la Biblioteca Mossèn Tomàs Capdevila (C/ de l'Hospital), va adreçada a les persones que ja estan fen plans per aquest estiu i volen viatjar d’una manera diferent.

Els assistents podran saber de primera mà els secrets per aconseguir vols més barats, per moure’s sense diners, per trobar les millors destinacions, ofertes i opcions d’allotjament. També es parlarà de prioritats a l’hora de gastar els diners, de com preparar una motxilla per fer un viatge llarg, dels companys de viatge, de les assegurances de viatges, les vacunes i les farmacioles.

Aquesta xerrada també es farà a Vimbodí i Poblet el 26 de juny a les 18.00 h a la sala de sota els porxos de l’Ajuntament i a Montblanc el 27 de juny a les 12.00 h a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles.