Portada > Notícies El teatre serà el c...
 

01/06/2017

[Tornar]

El teatre serà el centre d’interès del Casal d’estiu de Vilaverd

El Casal d’estiu està adreçat a infants de 3 a 14 anys i tindrà lloc del 3 al 14 de juliol de 2017 a l’Escola del Montgoi de Vilaverd.L’Ajuntament de Vilaverd en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza el primer Casal d'estiu del poble, una activitat plena d'experiències noves on els infants es divertiran, riuran, creixeran i aprendran moltes coses diferents.

El Casal d’estiu està adreçat a infants de 3 a 14 anys i tindrà lloc del 3 al 14 de juliol de 2017 a l’Escola del Montgoi de Vilaverd. El centre d’interès del Casal serà el teatre i cada setmana, de dilluns a divendres, es realitzaran jocs d'aigua, jocs de lleure, tallers i manualitats, a més de dedicar una estona diària al quadern d'estiu. Al llarg de dues setmanes els infants prepararan una obra de teatre, per això caldrà fer assajos, dissenyar decorats, buscar les disfresses i pintar-se com cal.

El preu del Casal és de 60 € per infant i la data màxima per inscriure’s és el 12 de juny en horari d’oficina. Per a més informació i inscripcions poseu-vos en contacte amb l’Ajuntament de Vilaverd a la plaça de la Bàscula s/n, al telèfon 977 87 63 37 o al correu electrònic aj.vilaverd@altanet.org