Portada > Notícies El Grup Escènic GES...
 

01/06/2017

[Tornar]

El Grup Escènic GESPA porta a Montblanc l'obra de teatre inèdita "Segueix el teu cor"

L'obra de teatre inèdita "Segueix el teu cor" està basada en el llibre de l'Enric Mas del mateix títol.

Es farà una minirepresentació de l'obra (d'uns 20 min de durada) a Montblanc, el proper dilluns dia 5 de juny a la tarda. Serà totalment gratuïta.

Després, l'autor i director, Enric Mas, i quatre de les actrius respondran les qüestions sobre el tema de fons que els hi vulgueu plantejar.

Aquesta obra té unes característiques que la fan única i molt recomanable per a ser inclosa com una activitat educativa important: l'autor ha treballat en diferents instituts públics i coneix el tema a fons, és una obra que transcorre íntegrament a Montblanc en l'actualitat i amb temes directament relacionats amb el jovent que viu a la nostra ciutat.

A més, tracta una temàtica amb molt d’interès actualment: s’hi reflecteixen el bullying, les relacions lèsbiques en l’adolescència, la intolerància familiar (i també el seu suport incondicional), la incomprensió de les amistats, l’aïllament per opressió de l’entorn, la depressió, la superació per part dels nens a la pèrdua dels pares de forma sobtada, la soledat extrema, així com l’amor, l’amistat i les ganes de viure.

Serà com avenç de la representació de l'obra "Segueix el teu cor" durant la Festa Major de Montblanc, concretament el proper 10 de setembre a les 22h, al Sindicat de Vinyaters.

Des de l'Ajuntament de Montblanc en recomanem l'assistència de tots els alumnes d'ESO, pel seu caire educatiu, real i proper a la nostra gent.