Portada > Notícies El Pont de les bruix...
 

31/05/2017

[Tornar]

El Pont de les bruixes, el camp de treball d’aquest estiu a Montblanc

L’Ajuntament de Montblanc en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza un camp de treball juvenil del 17 al 28 de juliol per recuperar el Pont de les bruixes.

El treball consistirà en la neteja, el condicionament d’espais i el desbrossament de diversos trams de l’entorn natural del pont de les bruixes. Per fer-les, es comptarà amb la presència de persones amb coneixements tècnics de les accions a realitzar.

A través del camp de treball es vol desenvolupar entre els joves uns coneixements i uns valors implícits d’una manera vivencial, solidària i pedagògica. També s’han previst una sèrie d’activitats lúdiques relacionades amb el medi ambient i la tradició cultural del territori.
 
L’activitat està adreçada a joves de 14 a 18 anys. Els preu de l’activitat és de 30€ (assegurança) i les inscripcions es realitzaran a l’Ajuntament de Montblanc del 12 al 29 de juny. Les places són limitades

La presentació del camp de treball està prevista pel proper dimarts 6 de juny a les 7 de la tarda a la Sala de les Corts Catalanes.El Pont de les bruixes

El Pont de les Bruixes, és un element arquitectònic d’origen medieval, situat al torrent de Sant Joan, a pocs metres del riu Francolí. Situat, a mig camí entre Montblanc i l’Espluga de Francolí, actualment es troba en un camí en desús.