Portada > Notícies Tot a punt per la se...
 

17/05/2017

[Tornar]

Tot a punt per la segona activitat del projecte "Aprenem de la gent gran de Pira"

Una excursió i visita al pont romànic i Font d'Ollers per descobrir l'interès cultural i natural de la zonaEl proper dissabte 27 de maig a les 5 de la tarda a Pira tindrà lloc la segona activitat del projecte intergeneracional "Aprenem de la Gent Gran de Pira".

Aquesta activitat consistirà en la realització d'una petita excursió i visita guiada al pont romànic i a la font d'Ollers. El guiatge anirà a càrrec dels membres de l'Associació de Jubilats i de l'associació excursionista Bastó de Lluc i les explicacions les realitzarà la historiadora M. Serra Orpinell de Pira.

Les persones grans de Pira tenen una experiència vital molt important que cal transmetre als seus néts i persones més properes. Durant els propers mesos es realitzaran activitats en què hi podran participar infants i joves, aquests estaran liderats per la gent gran de l'Associació de Jubilats de Pira.

Aquesta és la segona edició del projecte i ha estat desenvolupat per les regidories de Joventut i de Benestar Social de l'Ajuntament de Pira, l'Associació de Jubilats i  l'Oficina Jove de la Conca.