Portada > Notícies La Mostra d’Art Jo...
 

12/04/2017

[Tornar]

La Mostra d’Art Jove s’exposarà a Santa Coloma de Queralt

L’Obra de la montblanquina Helena Requesens es podrà visitar a la Sala dels Arcs del Castell dels Comtes


El Punt d’Informació Juvenil de Santa Coloma de Queralt en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà portarà l’exposició de “La Maleta d’il·lustracions” el proper mes d’abril. L’obra de la montblanquina Helena Requesens Òdena va ser l’autora escollida per a participar en l’ultima edició de la Mostra d’Art Jove.

Sota el títol "La maleta d'il·lustracions" l'Helena ha recollit diferents treballs realitzats amb diverses tècniques artístiques i que l'han portat a experimentar i saber quina tècnica és amb la que es desenvolupa més bé.

La inauguració s’ha previst pel proper divendres 21 d’abril de 2017, a les 7 de la tarda a la sala d’exposicions del castell dels comtes de Santa Coloma de Queralt, i restarà exposada fins el 30 d’abril de 2017.

L’obra de l’Helena va ser la protagonista de la 13ena edició de la Mostra d’Art organitzada el passat desembre per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà. Jove. L’objectiu de la Mostra és aplegar un conjunt d’obres dels joves artistes de la Conca en una exposició al Pati Central de Palau Alenyà. D’aquesta manera, es visualitza la seva tècnica i a través d’aquestes peces podem conèixer la seva concepció de l’art. Alhora es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l’art i la cultura.

Al llarg d’aquests anys d’organització de la Mostra un total de 15 joves de la Conca han pogut donar a conèixer la seva obra.

Els estils artístics han estat gairebé tots representats: pintura, gravat, instal·lació, escultura, acrílic sobre tela i sobre fusta, tècnica mixta, forja artística, joieria i orfebreria d’alumini, mural i talla, fotografia artística i stencil i joieria artística.