Portada > Notícies Visita d’alcaldes ...
 

12/04/2017

[Tornar]

Visita d’alcaldes i consellers comarcals i regidors de Joventut a la Baixa Segarra

Una quinzena d’alcaldes, consellers comarcals i regidors de Joventut van visitar el passat dissabte diversos municipis de la Baixa Segarra per apropar-se a la realitat del territori. L’activitat formava part del programa Coneix la Conca! Que ha encetat l’Oficina Jove de la Conca de Barberà per apropar la realitat comarcal als joves de la Conca de Barberà.

En primer lloc, després de fer una breu visita a les Piles, van desplaçar-se fins a Santa Perpètua de Gaià, on van poder veure l’estat de les obres de restauració que s’han portat a terme al magnífic castell de la vila. Posteriorment, a Sant Magí de la Brufaganya es van reunir amb l’associació que està portant a terme de forma desinteressada la restauració d’aquell santuari. I per últim, van cloure el matí visitant la jove empresa colomina  La Segarreta. Després de dinar van cloure la jornada visitant el castell de Santa Coloma de Queralt.

Fruit d’aquestes visites i reunions, s’han posat sobre la taula diverses iniciatives del Consell Comarcal que s’espera que podran fructificar els propers mesos.

El programa Coneix la Conca! és una iniciativa de l’Oficina Jove de la Conca adreçada a facilitar el coneixement de la comarca als mateixos joves de la Conca per impulsar l’arrelament d’aquests joves al seu territori. Per això les activitats contemplen la visita a tres tipus d’espais: culturals o patrimonials, naturals i socioeconòmics. Aquest projecte, un cop tancat el seu disseny, s’oferirà als centres educatius de la comarca i a les associacions juvenils.