Portada > Notícies Infants, joves i gen...
 

05/04/2017

[Tornar]

Infants, joves i gent gran de Pira participaran en el projecte "Aprenem de la Gent Gran de Pira"

El taller intergeneracional "Fem galetes i pastissos" serà la primera activitat del proper 8 d'abril


El proper dissabte 8 d'abril s'iniciaran les activitats del projecte intergeneracional "Aprenem de la Gent Gran de Pira". Aquesta és la segona edició del projecte i ha estat desenvolupat per les regidories de Joventut i de Benestar Social de l'Ajuntament de Pira, l'Associació de Jubilats i  l'Oficina Jove de la Conca.

Les persones grans de Pira tenen una experiència vital molt important que cal transmetre als seus néts i persones més properes. Durant els mesos d'abril, maig i juliol, es realitzaran activitats en què hi podran participar infants i joves, aquests estaran liderats per la gent gran de l'Associació de Jubilats de Pira.

Les activitats que es realitzaran seran un taller a la nova cuina del Casal Pirenc sobre "Fem galetes i pastissos" on cuinaran receptes fàcils i de tota la vida que passen de generació en generació; una visita al pont romànic i a la font d'Ollers, es tracta d'una excursió, apta per a tothom per tal de conèixer l'interès cultural i natural de la zona; i finalment una jornada de  jocs tradicionals, on els mes grans acompanyats dels joves jugaran amb els infants a les bitlles, a la baldufa, al quinxall, a les xapes, als patacons, entre d'altres.