Portada > Notícies Garantia juvenil de ...
 

23/03/2017

[Tornar]

Garantia juvenil de la Conca ofereix un curs sobre habilitats per la recerca de feina

El curs online amb assessoraments personalitzats  ofereix recursos per inserir-se al món laboral

 

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà obre el proper 27 de març de 2017 el procés d’inscripció pel curs de “Suport a la recerca de feina 2.0”. Aquest curs que s’impulsa des del programa de Garantia Juvenil està pensat per joves que necessiten ajuda a l’hora d’elaborar el seu currículum vitae i carta de presentació. També es podran apuntar aquells joves que tinguin interès en crear el seu video curriculum personal on exposaran els motius pels quals volen formar part de la candidatura en un procés de selecció de personal i també tindran l’oportunitat de crear una pàgina web donar-se a conèixer a la xarxa.


Les tècniques innovadores són les que obren les portes cap al futur i des de garantia juvenil creiem que s’ha de destacar per despuntar dins el món laboral.


El curs és online i està format per quatre mòduls i tindrà una durada de dos mesos i mig. Els continguts que es treballaran seran el Projecte professional, la Carta de presentació i Currículum, el Taller de Videocurriculum i on promocionar-se.


Per a més informació i per a la realització de la inscripció a la formació cal posar-se en contacte amb l'Oficina Jove de la Conca  a través del correu electrònic joventut@concadebarbera.cat, a través del servei de whatsapp 689586361 o a través del formulari d'inscripció.

 

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ