Portada > Notícies Obertes les inscripc...
 

14/03/2017

[Tornar]

Obertes les inscripcions per al Curs Coaching Educatiu

Aquest monogràfic està obert a totes les persones que treballen amb infants i joves i es durà a terme coincidint en el període de vacances escolars. Les places són limitades.

 


El curs està organitzat per l'Oficina Jove de la Conca de Barberà, el realitzarà l'Escola de l'Esplai de Tarragona i es durà a terme el dijous 13 d'abril (vacances escolars de Setmana Santa), de les 9 a les 14 hores i de les 15 a les 18 hores, a la sala Noble del Consell Comarcal.


El coaching educatiu és una metodologia que dona respostes al treball educatiu amb els infants i joves més enllà de la simple transmissió de coneixements a les activitats lúdiques donant importància al creixement dels infants i adolescents.


Amb el coaching educatiu es pot aconseguir treballar la dimensió personal dels infants i adolescents, millorar els seus aprenentatges, millorar l'entorn educatiu i aconseguir més benestar en general.


A la comarca no s'ha realitzat cap tipus de formació d'aquestes característiques i es creu oportú facilitar eines als professionals.


Aquesta formació és complementària a la pràctica professional que desenvolupen les persones docents, educadors/es, monitors/es i directors/es de lleure, monitors/es de menjador, vetlladors/es escolars...


Per a més informació i inscripcions cal posar-se en contacte amb l'Oficina Jove: per correu electrònic a joventut@concadebarbera.cat; al telèfon 977861232; presencialment al C. St. Josep, 18 de Montblanc (Consell Comarcal); o bé a través del WhatsApp del servei 689586361.