Portada > Notícies Lectura de poemes so...
 

14/03/2017

[Tornar]

Lectura de poemes solivellencs el 21 de març

El 21 de març a les 18.00 h a la sala d’actes de la Societat lectura de poemes d’autors solivellencs amb una pinzellada festiva i musical.

 


L’Ajuntament de Solivella en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà se suma als actes que organitza la Institució de les Lletres Catalanes i el Centre UNESCO de Catalunya per commemorar el Dia Mundial de la Poesia.


L’Ajuntament ha organitzat una lectura de poemes d’autors solivellencs amb una pinzellada festiva i musical. L’acte, que té per objectiu acostar la poesia a la població de la vila, tindrà lloc el 21 de març a les 18.00 h a la sala d’actes de la Societat


El dia 21 de març es va declarar Dia Mundial de la Poesia per la Unesco l’any 1999. Des de l'any 2007 la Institució de les Lletres Catalanes promociona aquesta celebració a les terres de parla catalana amb l'organització de diferents accions amb l'objectiu de difondre el fet poètic, des de lectures de poemes a diferents poblacions fins a l'edició d'un opuscle commemoratiu que conté un poema creat especialment per a l'ocasió, original en llengua catalana i traduït a diverses llengües.