Portada > Notícies Tallers de risoterà...
 

21 de maig de 2015

[Tornar]

Tallers de risoteràpia per a joves a Montblanc

L’Oficina Jove realitzarà tallers de risoteràpia per a joves a Montblanc  amb l’objectiu d’oferir recursos pràctics i habilitats bàsiques que permetin millorar qualsevol aprenentatge dels joves i, oferir estratègies que millorin l’actitud positiva davant dels estudis i que els ajudin a relaxar-se i desestressar-se.

Arriba l’època de més estrés pels joves exàmens, treballs, notes... Per ser un bon estudiant es necessiten unes habilitats i recursos, no només intel·ligència. Cal també coordinació coordinació visual-motòrica, agilitat, velocitat, sentit d'equip, capacitat de superació, motivació, reflexió, actitud positiva, concentració, confiança, interès, autoestima, creativitat, etc.

A més, no tots aprenem de la mateixa manera. Conèixer i dominar diferents tècniques d’estudi permetrà als joves estudiants disposar de més autonomia al mateix temps que els estarem ajudant a ser capaços d’aprendre a aprendre.

El taller de risoteràpia

La pràctica consisteix en un treball grupal que combina dinàmiques expressives amb el cos, jocs creatius i danses que funcionen com a mitjà per permetre l’alliberació del “riure sincer”. D’aquesta manera s’aconsegueix que la persona alliberi tensions i gaudeixi del contacte amb l’altre. Com a conseqüència es desperta la capacitat de sentir, fet que permet: recuperar la curiositat vers el joc, desconnectar de les preocupacions, desenvolupar la creativitat, alliberar l’estrès, les tensions físiques i mentals i centrar-se en el aquí i l’ara.

Les places són limitades i gratuïtes. Per participar cal inscriure’s a través del link o enviant un correu electrònic concadebarbera@oficinajove.cat