Dinamització juvenil a Santa Coloma de Queralt

Gràcies al conveni de col·laboració signat entre el teu ajuntament i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, els joves de Santa Coloma de Queralt podeu gaudir d’un Punt de Serveis Juvenils.

El Punt de Serveis Juvenils és un nexe entre la joventut i els ens locals que posar a l’abast de la població juvenil les eines per poder orientar i gestionar la seva participació a la vida del poble. Dins d’aquest servei hi trobem també el Punt d’Informació Juvenil Keressus (PIJ Keressus).

El Punt de Serveis Juvenils està gestionat per la tècnica de joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt que coordina, gestiona i impulsa totes les accions i propostes en matèria de Joventut.

D'altra banda, el PIJ Keressus és un punt públic i gratuït que ofereix a tots els joves una informació contrastada, rellevant, àmplia i plural, relativa a tots els àmbits: formació, educació, participació, ocupació i emprenedoria, habitatge, salut, cultura, oci, lleure, turisme, etc.

El PIJ Keressus té una cartallera actualitzada situada al hall del castell dels Comtes on trobareu informació sobre els esdeveniments d'interès juvenil que tenen lloc al municipi i a la comarca.

El PIJ Keressus està obert tots els dies de 09.00 h a 14.00h i els dilluns de 15.30 h a 19.00 h.
   

A qui trobaràs?


  • A la Judit Albalat

 

Per qualsevol dubte o suggeriment pots posar-te en contacte a través de:

- jalbalat@concadebarbera.cat

- joventut@stacqueralt.altanet.org

- Facebook

 

Per a més informació sobre el Punt de Serveis Juvenils de Santa Coloma de Queralt i el PIJ Keressus cliqueu aquí o a través del whatsapp de l'Oficina Jove 606303917.