Dinamització juvenil a Montblanc

Gràcies al conveni de col·laboració signat entre el teu ajuntament i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, els joves de Montblanc podeu gaudir d’un Punt de Serveis Juvenils.

El Punt de Serveis Juvenils és un nexe entre la joventut i els ens locals que posa a l’abast de la població juvenil les eines per poder orientar i gestionar la seva participació a la vida del poble. Dins d’aquest servei hi trobem també el Punt d’Informació Juvenil Montblanc (PIJ Montblanc).

El Punt de Serveis Juvenils està gestionat per la tècnica de joventut de l’Ajuntament de Montblanc que coordina, gestiona i impulsa totes les accions i propostes en matèria de Joventut. 

  D'altra banda, el PIJ Montblanc és un punt públic i gratuït que ofereix a tots els joves una informació contrastada, rellevant, àmplia i plural, relativa a tots els àmbits: formació, educació, participació, ocupació i emprenedoria, habitatge, salut, cultura, oci, lleure, turisme, etc. El PIJ Montblanc està situat a l’Oficina Jove Conca de Barberà (Palau Alenyà: C/ Sant Josep, núm. 18).

L’Oficina Jove Conca de Barberà està obert de dilluns a divendres de 09.00 h a 14.00 h i els dilluns de 15.30 h a 18.00 h.

Quan i on pots trobar la tècnica de Joventut? 

  
 
  • A l’Oficina Jove Conca de Barberà (Palau Alenyà) de dilluns a divendres de 09.00 h a 14.00 h i els dilluns de 15.30 h a 18.00 h. Tel. 977 86 12 32. 

A qui trobaràs?


Per qualsevol dubte o suggeriment pots posar-te en contacte amb ella a través de:


 


Serveis de Joventut municipals:


 Oficina Jove Conca de Barberà (Servei comarcal):

 

L’Oficina Jove és un equipament de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) on la gent jove troba tots els serveis necessaris per tal d’afavorir la construcció del propi projecte de vida. L’Oficina Jove coordina els serveis d’informació i assessorament juvenil de la Conca de Barberà i està en conveni amb la Direcció General de Joventut, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc. L’Oficina Jove ofereix informació general en matèria d’educació, cultura, formació, mobilitat nacional i internacional, participació, salut, treball i habitatge; i tramita el Carnet Jove Internacional, el Carnet internacional d’estudiant ISIC, el Carnet d’alberguista, el Carnet internacional de professor ITIC, el Carnet GO25. L’objectiu final és que el jovent pugui trobar en una finestreta única la informació per resoldre tot allò que necessita.

 

Més informació sobre l'Oficina Jove Conca de Barberà aquí