Portada > dinamitzacio-municipal > espluga de francoli

Dinamització juvenil a l'Espluga de Francolí


Gràcies al conveni de col·laboració signat entre el teu ajuntament i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, els joves de l’Espluga de Francolí podeu gaudir d’un Punt de Serveis Juvenils.

El Punt de Serveis Juvenils és un nexe entre la joventut i els ens locals que posa a l’abast de la població juvenil les eines per poder orientar i gestionar la seva participació a la vida del poble. Dins d’aquest servei hi trobem també el Punt d’Informació Juvenil Francolí (PIJ Francolí).

El Punt de Serveis Juvenils està gestionat per la tècnica de joventut de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí que coordina, gestiona i impulsa totes les accions i propostes en matèria de Joventut.

D'altra banda, el PIJ Francolí és un punt públic i gratuït que ofereix a tots els joves una informació contrastada, rellevant, àmplia i plural, relativa a tots els àmbits: formació, educació, participació, ocupació i emprenedoria, habitatge, salut, cultura, oci, lleure, turisme, etc.

El PIJ Francolí té una cartallera actualitzada situada al Casal on trobareu informació sobre els esdeveniments d'interès juvenil que tenen lloc al municipi i a la comarca. 
  
  
  
          
  A qui trobaràs?
  
  
       
  • A l’Estel Bové

Per qualsevol dubte o suggeriment pots posar-te en contacte amb ella través de:


Per a més informació sobre el Punt de Serveis Juvenils de l'Espluga de Francolí i el PIJ Francolí cliqueu aquí.